Våren är här!

Utemiljö

En vacker utemiljö är det som gör att villan eller flerfamiljshuset blir komplett. Granitkeramik är ett fantastiskt material som fungerar såväl ute som inne. Många av våra serier finns anpassade till både inom- och utomhusmiljö beroende på tjocklek.

Artikel

20 mm plattor är det som rekommenderas till utemiljö men till vissa underlag fungerar även ”vanliga” 10 mm plattor. Vår 20 mm granitkeramik finns i formaten 60×60 cm och 60×120 cm.

Fördelen med granitkeramik är att plattorna är garanterat frostsäkra, ålders- och väderbeständiga samt lätta att underhålla. Du kan använda samma material till pool, utekök, utedusch, på altanen, som steg i gräsmattan, eller använd en av de större storlekarna av 10 mm plattorna som bordsskiva. Möjligheterna är oändliga!

Plattorna kan läggas i sandbädd, på gräs, eller limmas direkt på en betongyta. Man kan också använda distanser som enkelt justeras för att få en vågrät yta, vilket är ett utmärkt sätt att lägga ett hållbart golv på t.ex. en balkong eller uteplats. För att få en snygg avslutning finns bland annat kantlister som tillbehör.

Läs mer om utomhusklinker här.

Silverlake från Mirage.

Land från Castelvetro.

Norr Farge från Mirage ger din uteplats ett ombonat och modernt utseende.

Norr från Mirage lagd med singel mellan plattorna.

Onyx & more från Casa dolce Casa ger en lyxig känsla både ute och inne!

Ställbara distanser gör det enkelt att lägga plattorna på t.ex. balkongen.

Fina kantlister är ett av tillbehören som ger en fin helhet.

Na.Me Lumnezia från Mirage på uteplats.

Glocal från Mirage på vägg, bänk och golv både ute och inne!

La roche från Mirage.

Utekök i Glocal och golv Norr, från Mirage.

Utekök fån Mirage.

Utemiljö med bord, pool, bänk och golv i granitkeramik från Mirage.

Detalj på bordsskiva i granitkeramik.

Detalj av kruka i granitkeramik.

I våra butiker eller hos våra återförsäljare kan du ta reda på mer om uteklinker. Du kan också kontakta våra projektsäljare!

Välkommen till vår värld av kakel

Grunden för vår verksamhet är import av kakel/klinker från ledande tillverkare världen över, med tonvikt på Europa. Vårt sortiment väljer vi med stor omsorg. Oavsett vilket uttryck man söker, trendigt, klassiskt eller helt egen stil, så är vår ambition att kunna tillgodose detta. Tillsammans med våra leverantörer samverkar vi regelbundet för att utveckla nya produkter som passar vår ”nordiska smak”.

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.