Showroom

Välkommen till oss på söder i Stockholm

Vårt showroom ligger på Åsögatan 174 på Södermalm. Här vänder vi oss främst till arkitekter, inredare, beställare och andra materialväljare som söker kakel, klinker, granitkeramik eller mosaik till sina projekt. Vi har skapat en miljö som gjord för att finna inspiration och hitta unika lösningar som förmedlar och förverkligar en önskan eller en känsla.

Kom hit, avnjut en espresso och insup atmosfären som förutom italiensk design även doftar klass och kompetens från flera av världens ledande byggkeramikproducenter.

Våra innovativa projektsäljare guidar dig med stort miljö- och hållbarhetsfokus att hitta den optimala lösningen för just ditt projekt.

Kontaktuppgifter

Svenska Kakel AB
Åsögatan 174
116 32 Stockholm

Andreas Petré
Telefon: 0723 – 71 56 26 / 08 –  520 260 00
E-mail: andreas.p@svenskakakel.se

Viveka Palmi
Telefon: 0730 – 38 85 65 / 08 – 520 260 00
E-mail: viveka@svenskakakel.se

Öppettider

Du kan boka tid till att komma och besöka vårt showroom genom att kontakta Andreas Petré eller Viveka Palmi, se info under kontaktuppgifter.

Inspiration

Välkommen till vår värld av kakel

Grunden för vår verksamhet är import av kakel/klinker från ledande tillverkare världen över, med tonvikt på Europa. Vårt sortiment väljer vi med stor omsorg. Oavsett vilket uttryck man söker, trendigt, klassiskt eller helt egen stil, så är vår ambition att kunna tillgodose detta. Tillsammans med våra leverantörer samverkar vi regelbundet för att utveckla nya produkter som passar vår ”nordiska smak”.

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.