Svenska Kakel - Designuttryck

Inspireras

Hitta ditt designuttryck

När det kommer till att skapa ett unikt och personligt hem är valet av keramik avgörande. Svenska Kakel erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter som låter dig uttrycka din kreativitet på bästa sätt. Oavsett om du föredrar en modern, klassisk eller rustik stil, har vi något som passar alla smaker och behov. Låt oss dyka in i de olika designuttrycken och materialvalen som finns tillgängliga.

Artikel

Betong

För en rå och industriell känsla är keramik med betonglook ett utmärkt val. Detta material ger en robust och modern estetik som passar perfekt i både kök och badrum. Keramik med betonglook finns i olika nyanser av grått och kan kombineras med andra material för att skapa en harmonisk balans mellan stil och funktion. Upptäck vårt sortiment här.

Färg

För dem som älskar färg och vill skapa livfulla och energiska utrymmen erbjuder vi ett brett utbud av färgad keramik. Från djärva röda och blå nyanser till mjukare pastellfärger, möjligheterna är oändliga. Färgad keramik kan användas för att skapa accentväggar eller för att ge hela rummet en färgboost. Upptäck vårt sortiment här.

Färgprogram

Vårt färgprogram är designat för att hjälpa dig skapa koordinerade och harmoniska utrymmen. Genom att erbjuda keramik i olika nyanser och toner kan du enkelt matcha och kombinera för att uppnå det perfekta utseendet. Färgprogrammet är idealiskt för dem som vill ha en sammanhållen färgpalett i sina hem. Upptäck vårt sortiment här.

Marmor

Marmor är synonymt med lyx och elegans. Detta tidlösa material ger en sofistikerad känsla till alla utrymmen och finns i olika färger och mönster. Marmorimitation i keramik är ett populärt val eftersom det erbjuder marmorns skönhet utan dess höga underhållskrav. Upptäck vårt sortiment här.

Metall

För en modern och unik touch kan metallkeramik vara det perfekta valet. Denna keramik har en glänsande finish som reflekterar ljus och ger rummet en futuristisk och stilren känsla. Metallkeramikenfungerar särskilt bra som accentdetaljer eller stänkskydd i kök. Upptäck vårt sortiment här.

Natursten

Naturstenslook, såsom skiffer och granit, erbjuder en naturlig och rustik känsla som är både hållbar och vacker. Dessa material passar perfekt för utomhusområden samt inomhus i badrum och kök, där deras naturliga skönhet kan glänsa. Upptäck vårt sortiment här.

Trä

För dem som älskar utseendet av trä men vill ha keramikens hållbarhet och enkelhet, är träimitation ett utmärkt val. Denna keramik kombinerar det bästa av två världar och finns i olika träslag och färger, vilket gör det lätt att matcha med vilken inredning som helst. Upptäck vårt sortiment här.

Välkommen till vår värld av kakel

Grunden för vår verksamhet är import av kakel/klinker från ledande tillverkare världen över, med tonvikt på Europa. Vårt sortiment väljer vi med stor omsorg. Oavsett vilket uttryck man söker, trendigt, klassiskt eller helt egen stil, så är vår ambition att kunna tillgodose detta. Tillsammans med våra leverantörer samverkar vi regelbundet för att utveckla nya produkter som passar vår ”nordiska smak”.

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.