Samarbete

Bli kund

Välkommen till Svenska Kakel – din partner för kakel och klinker. Som företagskund hos oss får du tillgång till ett brett sortiment av kakel och klinker, med många olika stilar, färger och mönster att välja bland.

Till företag erbjuder vi möjligheten att ansöka om konto hos oss. Fyll i formuläret nedan. Ansökan kommer att genomgå sedvanlig kreditprövning inklusive kreditupplysning.

Agnetha Nennebrandt

Ekonomiansvarig

Tel: 042 - 400 57 86
agnetha@svenskakakel.se

Kontoansökan

Obligatoriska fält är markerade med *. Kontoansökan kommer att genomgå kreditprövning och kreditupplysning tas. Behandling av ansökan tar 1-2 arbetsdagar. Vid utebliven betalning tillkommer dröjsmålsränta om för närvarande 8% + aktuell referensränta från förfallodagen, samt påminnelseavgift på 60 kr.

Företagsuppgifter

Kontaktpersoner

Kredituppgifter

Fakturering

Vi prioriterar PDF-faktura via e-post så vi vore tacksamma om ni fyller i nedanstående. Vår avsändare för fakturor är noreply@inexchange.se så vänligen säkerställ att denna adress inte filtreras bort i er mailhantering.

Övriga uppgifter

Välj huvudutlämningsställe

Meddelande

Vårda och bevara

Skötsel

Eftersom kakel & klinker används i många olika typer av miljöer är behoven av rengöring olika. Våtutrymmen och andra utsatta miljöer som t ex storkök behöver ett mer aktivt rengöringsarbete än t ex ett vardagsrumsgolv. Håll dina plattor fantastiska oavsett miljö med våra skötselguider.

Skötsel

Lång erfarenhet som ger trygghet

Kunskap

Vår långa erfarenhet är värdefull först när den kommer dig till nytta. Därför samlar vi här kunskap i ett brett perspektiv med fokus på teknik och guidande information. Helt enkelt en källa till pålitlig information som hjälper dig i ditt dagliga arbete, både vid planering och genomförande.

Kunskap

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.