Svenska Kakel

Lediga jobb

Svenska Kakel importerar och marknadsför byggkeramik från ledande tillverkare runtom i världen. Företaget som i år omsätter ca 250 miljoner kronor, omfattar anläggningar i Malmö, Helsingborg, Halmstad, Göteborg, Stockholm och Luleå samt ett showroom på Södermalm i Stockholm. Vår verksamhet bygger på ett brett och genomtänkt sortiment, konkurrenskraftiga priser och en hög servicenivå. Vi har en stabil ekonomi och siktet inställt på en fortsatt expansion.

Spontanansökan

Just nu har vi inga lediga jobb, men vi är alltid är intresserade av att hitta engagerade och kvalificerade medarbetare till Svenska Kakel.

Om du är intresserad av att arbeta hos oss är du välkommen att skicka in en spontanansökan och ditt CV via e-post jobb@svenskakakel.se.

Vi ser fram emot att höra från dig och tackar för ditt intresse.

Välkommen till vår värld av kakel

Grunden för vår verksamhet är import av kakel/klinker från ledande tillverkare världen över, med tonvikt på Europa. Vårt sortiment väljer vi med stor omsorg. Oavsett vilket uttryck man söker, trendigt, klassiskt eller helt egen stil, så är vår ambition att kunna tillgodose detta. Tillsammans med våra leverantörer samverkar vi regelbundet för att utveckla nya produkter som passar vår ”nordiska smak”.

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.