Inspireras

Utforska vårens nyheter

Våra nya serier är en hyllning till naturens skönhet och en inbjudan till att skapa en inspirerande och elegant atmosfär i ditt hem.

Artikel

Môtley tar dig med på en resa genom en tidlös stil där minimalism står i fokus. Serien bär på en sofistikerad dragningskraft som är svår att motstå. Genom att illustrera stenens elegans och enkelhet på ett subtilt sätt skapar Môtley en unik atmosfär.

Elysian Travertini är en serie som inte bara utstrålar harmoni utan också fångar essensen av tidlös skönhet. Med en kombination av värme och elegans tar denna serie dig med på en resa genom olika arkitektoniska och designstilar. Den kombineras elegant med flera material som trä, tyg, metaller och stenar.

Dijon är en hyllning till historien och naturen i en och samma serie. Genom att fånga den historiska essensen av den klassiska kalkstenen från Bourgogne skapar Dijon en varm och inbjudande känsla. Varje nyans, varje organisk mönster, berättar en uråldrig historia som ger ditt hem en unik karaktär och charm.

Rare Stone lockar med en stenlook som är svår att motstå. Med fyra olika färger och två format ger denna serie dig möjligheten att skapa en atmosfär av elegans och stil i alla rum, oavsett om det är inomhus eller utomhus.

Elysian Travertini passar perfekt in i många designstilar, både inomhus och utomhus.

Môtley – Uttrycksfull minimalism

Môtley representerar en tidlös stil där minimalism står i fokus. Den sofistikerade dragningskraften hos Môtley har en tydlig designavsikt – att återge all elegans och enkelhet hos sten. Serien hämtar inspiration från en fusion av klassiskt delad skiffer med sina karakteristiska ljusa ådror och mjuka toner, samt sedimentära stenar med finkornig bakgrund och tydliga färgskiftningar. Genom att kombinera dessa två element skapas en unik stil. Upptäck Môtley-serien här.

Elysian Travertini – Tidlös skönhet och harmoni

Elysian Travertini strålar av en tidlös skönhet som både utstrålar värme och harmoni. Det är en serie som passar perfekt in i många olika arkitektoniska och designstilar både inomhus och utomhus. Genom att elegant kombineras med olika material som trä, tyg, metaller och stenar, blir Elysian Travertini ett exklusivt komplement till varje projekt. Upptäck Elysian Travertini-serien här.

Dijon – En hyllning till klassisk kalksten

Dijon är en hyllning till den klassiska kalkstenen från Bourgogne och fångar auran av ett sekelgammalt material som har återuppfunnits för att passa både rustika och moderna miljöer. Med nyanser som sträcker sig från sandig beige till rik brunaktig och antracit, frammanar Dijon en känsla av omslutande värme och en djup historisk essens. Med organiska mönster och rika färger berättar Dijon-serien uråldriga historier genom varje tecken och detalj. Upptäck Dijon-serien här.

Rare Stone – Charmen av stenlook

Rare Stone har ett elegant stenutseende som erbjuds i fyra färger och två format. Denna serie kan användas i alla miljöer, både inomhus och utomhus, i privata hem och kommersiella utrymmen, på golv eller väggar. Med Rare Stone kan du skapa en atmosfär av elegans och stil. Upptäck Rare Stone-serien här.

Môtley Wembley Matt.

Môtley Rio Matt.

Môtley Liverpool Matt.

Môtley Wembley Matt.

Elysian Travertini Perly Matt.

Dijon Bazoches Borstad.

Dijon Commarin Borstad.

Dijon Couches Borstad.

Dijon Couches Borstad.

Rare Stone Dark grey Matt.

Rare Stone Light grey Matt.

Välkommen till vår värld av kakel

Grunden för vår verksamhet är import av kakel/klinker från ledande tillverkare världen över, med tonvikt på Europa. Vårt sortiment väljer vi med stor omsorg. Oavsett vilket uttryck man söker, trendigt, klassiskt eller helt egen stil, så är vår ambition att kunna tillgodose detta. Tillsammans med våra leverantörer samverkar vi regelbundet för att utveckla nya produkter som passar vår ”nordiska smak”.

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.