Inspireras

Upptäck höstens nyheter

Hösten är här, och med den kommer en spännande uppsättning av nya serier som kommer att förgylla ditt hem. Låt oss ta en närmare titt på några av våra höstnyheter.

Artikel

Förbered dig på att stiga in i en säsong av förändring när hösten sveper in med sina färgglada löv och svala briser. Det är en tid för att omfamna naturens skönhet och föra in den i ditt hem.

Våra nyheter Core, Viken och de nya färgerna i Gotland-serien, är resultatet av noggrann design och hantverk. Dessa serier är inte bara funktionella utan också konstnärliga uttryck för naturens rikedom och mångfald.

Med nyheten Nyuma får du en spännande möjlighet att införa en modern twist på betong i ditt hem. Nyuma är vår tolkning av den klassiska betonggjutningen, inspirerad av estetiken i formgjutningens konst.

Vårt sortiment av keramiska och stenliknande serier är mer än bara materialval; det är en möjlighet att uttrycka din personliga stil. Låt hösten vara din kreativa partner och låt våra nya serier vara din inspiration.

Gotland är en fantastiskt vacker granitkeramik med ett utseende inspirerat av kalksten och som har sin egen karaktär.

Viken – Inspiration från havets sandbotten

Viken är en serie som tar oss med på en resa till den pittoreska fiskebyn i Skåne, som har en lång historia av sjöfart och fiske. Denna naturstensliknande keramik påminner om havets sandbotten och är tillgänglig i fyra färger och flera storlekar. Ett perfekt val för dig som vill skapa en härlig naturkänsla i ditt hem. Upptäck Viken-serien här.

Gotland – Fantastisk kalkstenslook

Den populära Gotland-serien har fått ett spännande tillskott av två nya färger. Gotland är en fantastisk granitkeramik i kalkstenslook som utmärker sig med sin unika karaktär. Nu finns den även i varma toner av ljusbeige och mörkgrå, vilket ger ännu fler möjligheter att skapa en vacker och tidlös atmosfär i ditt hem. Gotland-serien passar perfekt för alla typer av miljöer, oavsett om du vill använda den inomhus eller utomhus. Upptäck Gotland-serien här.

Core – Steneffekt med naturlig skönhet

Core tar minimalism till en ny nivå. Denna keramiska stenimitation kombinerar naturliga mönster och skapar en enhetlig och smakfull design. Bakgrunden med sina fina korn, mineralinneslutningar och subtila ådror skapar en vagt riktad rörelse av stor realism. Upptäck Core-serien här.

Nyuma – En ny syn på klassisk betonggjutning

Nyuma är vår tolkning av den klassiska betonggjutningen, inspirerad av estetiken i formgjutningens konst. Här kombinerar vi kontraster utan att kompromissa med dess naturliga charm och karaktär. Nyuma ger dig en spännande möjlighet att införa en modern twist på betong i ditt hem utan att offra dess autentiska karaktär. Upptäck Nyuma-serien här.

Viken Mud.

Viken Mud.

Viken White.

Viken White.

Gotland Dark grey Matt.

Gotland Ivory Matt.

Gotland Grey Matt.

Gotland Grey Matt.

Core White Matt.

Core White Matt och Black Matt.

Core Black Matt.

Core Black Matt.

Nyuma Quicklime Matt.

Nyuma Shotcrete Matt.

Nyuma Talcum.

Nyuma Portland.

Välkommen till vår värld av kakel

Grunden för vår verksamhet är import av kakel/klinker från ledande tillverkare världen över, med tonvikt på Europa. Vårt sortiment väljer vi med stor omsorg. Oavsett vilket uttryck man söker, trendigt, klassiskt eller helt egen stil, så är vår ambition att kunna tillgodose detta. Tillsammans med våra leverantörer samverkar vi regelbundet för att utveckla nya produkter som passar vår ”nordiska smak”.

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.