Industriellt arkitektoniskt

Rå betong

Granitkeramiken Form från Ceramica Sant’Agostino är till ytan som rå betong, samma eleganta charm och industriella känsla. Den finns i tre stora format, tre gråa nyanser och en grafisk platta med insprängningar av trämönstrad keramik. Materialet kan användas ute, inne och både på golv och vägg.

Artikel

De diskret gråa nyanserna i betong ger möjlighet till att kombinera med vilka andra material och färger som helst. Genom att placera plattorna på längden kan man skapa den visuella effekten av ett bredare rum. Seriens plattor är släta med perfekta kanter vilket ger möjlighet till minimala fogar, det ger ett fantastiskt estetiskt resultat.

Form cement 60×180 cm.

Form från Ceramica Sant’Agostino. Kontakta våra projektsäljare.

Form finns i tre stora format, tre gråa nyanser och en grafisk platta med insprängningar av trämönstrad keramik. Materialet kan användas ute, inne och både på golv och vägg.

De diskret gråa nyanserna i betong ger möjlighet till att kombinera med vilka andra material och färger som helst.

Form Cement 60×120 cm.

Form Grey 60×180 cm.

Form Cement 60×180 cm.

Form går att använda både ute och inne, på golv och vägg.

Seriens plattor är släta med perfekta kanter vilket ger möjlighet till minimala fogar, det ger ett fantastiskt estetiskt resultat.

Form Grey 60×120 cm som stänkskydd i kök.

Form White 60×180 cm i offentlig miljö.

Granitkeramiken Form från Ceramica Sant’Agostino är till ytan som rå betong, samma eleganta charm och industriella känsla. Kontakta våra projektsäljare.

Form Maze 90×90 cm en grafisk platta med insprängningar av trämönstrad keramik.

Form Maze 90×90 cm och Form Cement 60×120 cm.

Välkommen till vår värld av kakel

Grunden för vår verksamhet är import av kakel/klinker från ledande tillverkare världen över, med tonvikt på Europa. Vårt sortiment väljer vi med stor omsorg. Oavsett vilket uttryck man söker, trendigt, klassiskt eller helt egen stil, så är vår ambition att kunna tillgodose detta. Tillsammans med våra leverantörer samverkar vi regelbundet för att utveckla nya produkter som passar vår ”nordiska smak”.

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.