Återkommande geometriska former

Policroma

Policroma från Cedit Florim består av slabs som i sitt material är inspirerat av det vackra och överraskande i en sten under förvandling så kallad metamorfit och av marmorino gips som traditionellt använts för att göra stuckaturer. Båda de här materialen har en given plats i den italienska arkitekturen.

Artikel

Den rundade bågen ger möjlighet till olika typer av geometriska mönster, seriens list håller ihop de olika mönstren och skapar sekvenser. Slabsen finns från 120 x 60 cm till 120 x 240 cm.

Policroma, som är designad av Cristina Celestino för Cedit, har vunnit några fina designpriser – Wallpaper design awards 2020 som publicerades i februarinumret samt Elle Decor International Design Awards (EDIDA) i juni 2020.

Policroma från Cedit Florim vinnare av Wallpaper design awards 2020.

Kontakta våra projektsäljare för mer information.

Inspirerat av stenblock som genomgår metamorfit, förvandling på grund av temperaturförändring eller andra geologiska förändringar.

Materialet har en yta inspirerat av marmorino gips som traditionellt används för att skapa stuckaturer.

Den rundade bågen ger möjlighet till olika typer av geometriska mönster, med hjälp av listen skapas sekvenser.

Slabsen finns från 120 x 60 cm till 120 x 240 cm och har sin inspiration från marmorino gips och stenblock under metamorfit.

För mer information om Policroma kontakta våra projektsäljare.

Välkommen till vår värld av kakel

Grunden för vår verksamhet är import av kakel/klinker från ledande tillverkare världen över, med tonvikt på Europa. Vårt sortiment väljer vi med stor omsorg. Oavsett vilket uttryck man söker, trendigt, klassiskt eller helt egen stil, så är vår ambition att kunna tillgodose detta. Tillsammans med våra leverantörer samverkar vi regelbundet för att utveckla nya produkter som passar vår ”nordiska smak”.

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.