Hållbar bebyggd miljö

Miljöregistrering

Att värna om vår miljö är en kontinuerlig process som pågår i byggbranschen precis som i alla andra branscher. Vi som företag arbetar aktivt med kraven på dokumentation kring innehåll och produktion av keramiska plattor. På det här sättet bidrar vi till att branschen upprätthåller en giftfri, hållbar och god bebyggd miljö som vi med gott samvete kan lämna efter oss till nya generationer.

Kunskap

Miljömärkning

Vi har valt att uppmärksamma våra miljöregistrerade produkter med en symbol av ett löv.  I vår produktlistning av keramik kan produkter filtreras fram per miljöregister.

Vi arbetar fortlöpande med att få våra produkter bedömda i de register som efterfrågas av marknaden. Vill du veta mer om dessa register, kan du läsa här:

Välkommen till vår värld av kakel

Grunden för vår verksamhet är import av kakel/klinker från ledande tillverkare världen över, med tonvikt på Europa. Vårt sortiment väljer vi med stor omsorg. Oavsett vilket uttryck man söker, trendigt, klassiskt eller helt egen stil, så är vår ambition att kunna tillgodose detta. Tillsammans med våra leverantörer samverkar vi regelbundet för att utveckla nya produkter som passar vår ”nordiska smak”.

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.