Låt kreativiteten flöda fritt

Modulbaserat färgprogram

Ce.Si. består av serierna Matt, Lucidi, Full body, Metro och Ottagono. Tillsammans innehåller serierna olika ytor, storlekar, former och framförallt en mängd olika färger, ett 90 tal! Alla färger finns inte i alla ytor och storlekar men det går alltid att hitta en fin kombination av nyanser.

Vi är väldigt stolta över att vara ensam återförsäljare av Ce.Si. i Sverige.

Kunskap

Ce.Si. - ett sortiment för valmöjligheter & full flexibilitet

Ce.Si. sortimentet är framtaget för att kunna koordineras i oändlighet t.ex. med en Full body platta på golvet och en blank platta på väggen i samma nyans eller i ett härligt mönster med plattor i olika färger och storlekar.

Materialet går att använda såväl i en miljö med lite slitage som en med hög belastning i offentlig miljö. Materialet går dessutom att använda i utemiljöer som tex socklar på fasader. Plattorna har granitkeramikens hållbarhet och porslinets fina yta. Valmöjligheterna och kvalitén är anledningen till att detta är många arkitekters favorit platta.

Ce.Si. sortimentet är framtaget för att kunna mixas och matchas i oändlighet. Det finns ett 90-tal färger!

Ce.Si. har funnits i mer än 50 år, Svenska Kakel är ensamma leverantörer i Sverige.

Det finns mängder med specialdelar som ger den där extra finishen. Kontakta våra projektsäljare så berättar dom mer.

Modulbaserat färgprogram.

Ce.Si. sortimentet är framtaget för att kunna mixas och matchas i oändlighet. Det finns ett 90-tal färger!

Vill du komponera din egen vägg klicka här.

Välkommen till vår värld av kakel

Grunden för vår verksamhet är import av kakel/klinker från ledande tillverkare världen över, med tonvikt på Europa. Vårt sortiment väljer vi med stor omsorg. Oavsett vilket uttryck man söker, trendigt, klassiskt eller helt egen stil, så är vår ambition att kunna tillgodose detta. Tillsammans med våra leverantörer samverkar vi regelbundet för att utveckla nya produkter som passar vår ”nordiska smak”.

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.