Tidlös kvalitet

Dvothed - Mosaik med skandinavisk design

Nu lanserar vi ett samarbete med den svenska mosaikleverantören Dvothed och breddar därmed vårt sortiment med vacker mosaik inspirerad av enkelheten i skandinavisk design. Sortimentet består av totalt nio modeller i vackra kulörer som är speciellt framtagna för att passa våra hem. Mosaiken går att använda på golv, väggar och även utomhus då den är frostsäker.

Artikel

Design med skandinavisk fingertoppskänsla

Skandinavisk design är känd världen över för sin enkelhet, tidlöshet, kvalitet och funktion. Det är produkter och inredning som är framtagna för att vara både praktiskt och samtidigt förbättra hemmets miljö med en unik elegans. Denna designfilosofi ligger till grund för Dvothed och all deras mosaik som andas skandinavisk enkelhet. Både former och kulörer är anpassade efter gällande trender inom kök och badrum samtidigt som deras tidlösa uttryck gör det till ett hållbart val över framtida generationer.

Modellen Stick, här i en grön matt kulör, ger ett klassiskt uttryck till både kök och bad.

Vacker mosaik i spännande former

I Dvotheds sortiment hittar vi idag totalt nio modeller med stor variation i både storlek och form. Modellen Stick är en elegant långsmal rektangulär mosaik som både går att få i klassisk linjär sättning eller i läckert fiskbensmönster. I sortimentet finner vi även andra spännande former som den runda mosaiken Penny, Picket som är en utdragen hexagonal form som kan monteras både liggande eller stående och Diamond som består av romber vilket kan skapa många uttryck, alltifrån en tredimensionell kub till en blomma eller en diamant.

Mosaikplattor i smakfulla färger

Kulörerna som erbjuds är väl utvalda och ger precis rätt skandinavisk känsla till våra hem. Samtliga modeller går att få i en läckert matt glasyr i antingen en stadig svart, en varmt beige, en krispigt vit eller en trendig olivgrön kulör. Modellen Penny går även att få med genomfärgad kulör med matt oglaserad yta, det ger en rå industriell känsla med väldigt hög slitstyrka. Inom Penny finner vi även ytterligare en kulör, i en varmt grå platta med en oglaserad yta.

Den beiga kulören tillsammans med sexkantiga formen i Hexagon skapar intressanta ytor som inger ett lugn.

Skapa livfulla rum med modellen Penny vars runda form väcker både uppmärksamhet såväl som intresse.

Modellen Stick med sin avlånga form kommer även i ett trendigt fiskbensmönster för ett stilsäkert och tidlöst uttryck.

De utdragna hexagonala mosaikplattorna i Picket bjuder in till kreativitet, här i färgen beige.

Mosaikens sammansättning av romber i modellen Diamond möjliggör för spännande mönster.

Modellen Brick tolkar tegelsten med sina rektangulära mosaikplattor satt i halvförband.

Välkommen till vår värld av kakel

Grunden för vår verksamhet är import av kakel/klinker från ledande tillverkare världen över, med tonvikt på Europa. Vårt sortiment väljer vi med stor omsorg. Oavsett vilket uttryck man söker, trendigt, klassiskt eller helt egen stil, så är vår ambition att kunna tillgodose detta. Tillsammans med våra leverantörer samverkar vi regelbundet för att utveckla nya produkter som passar vår ”nordiska smak”.

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.