Mosaik serien PanDan

Återvunnet glas

Att hålla i en av mosaikbitarna är som att ha ett smycke i handen. Det är också från smyckesvärlden som PanDan har fått sitt namn PanDan-Pendant, där man tänker att delarna tillsammans bildar det vackra.

Artikel

Mosaiken är gjord av 100% återvunnet glas. Man har använt gamla glaslock som krossats och gjorts till ett pulver för att sedan pressas samman i olika former och brännas i 1300 grader. Den höga temperaturen gör att mosaiken blir extra hållbar och tålig mot smuts.

Serien finns i 45 olika former och 115 olika färger med en matt och en blank yta och går att använda både ute, inne på golv och vägg. Mosaiken är helt genomfärgad. Vid beställning kan man göra sitt eget mönster som sen tillverkas och levereras på färdiga nätark. Vid användning i pool kan man få mosaiken med en tunn film på framsidan.

Kontakta våra projektsäljare för mer information.

PanDan från Ston.

45 former och 115 färger, genomfärgat glas 100% recyclat.

Vid beställning kan man göra sitt eget mönster som sen tillverkas och levereras på färdiga nätark.

PanDan finns i olika former och färger.

PanDan från Ston. Kontakta våra projektsäljare här.

PanDan från Ston.

PanDan Goccia Bubbelgum.

PanDan Multiformato Salvia.

45 former och 115 färger, genomfärgat glas 100% recyclat.

PanDan från Ston, 100% recyclat glas.

PanDan finns i olika färger med matt eller blank yta.

Vill du veta mer om PanDan kontakta våra projektsäljare.

Välkommen till vår värld av kakel

Grunden för vår verksamhet är import av kakel/klinker från ledande tillverkare världen över, med tonvikt på Europa. Vårt sortiment väljer vi med stor omsorg. Oavsett vilket uttryck man söker, trendigt, klassiskt eller helt egen stil, så är vår ambition att kunna tillgodose detta. Tillsammans med våra leverantörer samverkar vi regelbundet för att utveckla nya produkter som passar vår ”nordiska smak”.

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.