Bostadsrätter i Ängelhom

Premiumprojekt Örnen

Premiumprojekt med namn Örnen i centrala Ängelholm bestående av två huskroppar – ett rött och ett svart – där vissa av lägenheterna har utsikt mot Rönne å. Bostadsrätterna är i hög standard med många fina detaljer. Alla är sålda och inflyttning beräknas i slutet på mars, 2021.

Referenser

I vissa av entréerna har man slagit på stort med 6 meter fondvägg bestående av Paper41 Pro Jane i formatet 50×100 cm från 41zero42. Platsbyggd träbänk med skinnsits utgör något av det lite ’extra’.

Golven i alla trapphus samt trapp, är serie Patina från Ragno i kulör Cognac 60×60.

Till badrummen fanns det tre designval att välja mellan – Ragno Cognac 60×60, Realstone Rain kulör Almond samt Fap Roma Imperiale.

Information

Projekt: Örnen
Plats: Ängelhom
Typ: Bostadsrätter
Arkitekt: Möller arkitekter, Ängelholm
Färdigställt: Mars 2021
Omfattning: Trapphus, badrum, väggutsmyckning
Leverantör / Serie: Fap, Roma, Ragno, 41zero42

Välkommen till vår värld av kakel

Grunden för vår verksamhet är import av kakel/klinker från ledande tillverkare världen över, med tonvikt på Europa. Vårt sortiment väljer vi med stor omsorg. Oavsett vilket uttryck man söker, trendigt, klassiskt eller helt egen stil, så är vår ambition att kunna tillgodose detta. Tillsammans med våra leverantörer samverkar vi regelbundet för att utveckla nya produkter som passar vår ”nordiska smak”.

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.