Med hållbarhet i fokus

Scandic Oceanhamnen

Ett stenkast från Helsingborgs stadskärna precis vid havet ligger den nya, innovativa stadsdelen Oceanhamnen. Här har Scandic öppnat sitt andra hotell i Helsingborg – Scandic Oceanhamnen – där hållbarhet står i centrum. Direkt från kajen kliver gästerna in i en inbjudande hotellmiljö som domineras av den milsvida havsutsikten över Öresund.

Referenser

Koncept™, som är de som stått för inredningsdelen av hotellet, har valt att använda sig av Norr Vit 01 på stora delar av de allmänna ytorna. Lobby, hisshallar, relaxavdelning, allmänna toaletter, omklädningsrum och på pelare runt om i hotellet. Norr, med sin oregelbundna textur och sitt naturliga uttryck, för in den nordiska naturens element och skapar precis det rätta välkomnande intrycket.

På väggar i restaurang och frukostdel återfinns Artisan vars rustika look samt läckra blänk speglar och sprider ljuset i rummet. Man valde Colonial Blu, en kulör som gifter sig väl med omgivningarna.

I det angränsande storköket, som man skymtar genom serveringsöppningen, föll valet på Old School Evoke i kulören Pink. En serie som flörtar med det konstnärliga uttrycket i keramik från länderna runt Medelhavet där kakeltraditionen sträcker sig tusentals år tillbaka i tiden.

På våning 12 finns hotellets relaxavdelning, här kan man slå sig ner bland gröna växter i de hängande fåtöljerna och njuta av den hänförande panoramautsikten eller varför inte insupa känslan av Norr som pryder både väggar & golv.

Varmt välkommen att kontakta någon av våra projektsäljare för mer information och hjälp med att förvalta din vision på bästa sätt.

Information

Projekt: Scandic Oceanhamnen
Plats: Helsingborg
Typ: Hotellinteriör
Entreprenör: Allbygg i Höganäs AB
Beställare: Granitor (Fastighetsägare)
Arkitekt: Koncept™ (inredning)
Färdigställt: 2022
Plattsättning: Sandéns Golv AB
Omfattning: 1420 m2
Leverantör / Serie: Equipe, Artisan, Mirage, Norr, Primus

Entrén till Scandic Oceanhamnen.

Pelare klädd med Norr Vit 01 mosaik i storleken 2,3×4,8 cm.

Hisshall.

Möte hisshall och hissgolv.

Frukostservering med Artisan Colonial Blu i blickfånget.

Artisan Colonial Blu med en skymt av Old School Evoke Pink.

Artisan Colonial Blu, ett blankt och levande kakel.

Blått och rosa i samklang.

Storkök med vacker fondvägg – Old School Evoke Pink.

Relaxavdelning, här kan man slå sig ner och njuta av den hänförande panoramautsikten.

Norr Vit 01 i formatet 60×60 ger relaxavdelningen ett harmoniskt lugn.

Välkommen till vår värld av kakel

Grunden för vår verksamhet är import av kakel/klinker från ledande tillverkare världen över, med tonvikt på Europa. Vårt sortiment väljer vi med stor omsorg. Oavsett vilket uttryck man söker, trendigt, klassiskt eller helt egen stil, så är vår ambition att kunna tillgodose detta. Tillsammans med våra leverantörer samverkar vi regelbundet för att utveckla nya produkter som passar vår ”nordiska smak”.

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.