Rum med utsikt

Lapland View Lodge

På toppen av Luppioberget vid Övertorneå med panoramautsikt över Tornedalen stoltserar det nya landskapshotellet, Lapland View Lodge, som öppnade i december 2021.

Referenser

De två huvudbyggnaderna rymmer reception, lounge, restaurang och bar och knyts samman av en stor terrass. I restaurangen bjuds det på en meny med lokal anknytning på såväl mat som dryck. De 40 hotellstugorna är varsamt placerade i harmoni med naturen och mitt på berget med klippor som del av interiören ligger spaavdelningen med bastu och jacuzzi.

Material som valts till denna pärla är Norr Farge. Ett klockrent val då serien Norr för in den nordiska naturens element i det moderna hemmet/hotellet. Det naturliga uttrycket skapas av oregelbunden textur i lugna toner. Kulören Farge har lite större flagor med en djupblå nyans som avspeglar repad metall som möter det naturliga uttrycket i en perfekt matchning. En lager på lager effekt ger levande tredimensionell känsla.

Riktigt vackert blir det i restaurangen där man valt att klä väggarna med Norr Farge som står sig i fonden av panoramautsikten.

Information

Projekt: Lapland View Lodge
Plats: Övertorneå, Luppioberget
Typ: Hotellinteriör
Beställare: Johan & Sara Väisänen, Explore The North
Färdigställt: 2021
Leverantör / Serie: Mirage

Välkommen till vår värld av kakel

Grunden för vår verksamhet är import av kakel/klinker från ledande tillverkare världen över, med tonvikt på Europa. Vårt sortiment väljer vi med stor omsorg. Oavsett vilket uttryck man söker, trendigt, klassiskt eller helt egen stil, så är vår ambition att kunna tillgodose detta. Tillsammans med våra leverantörer samverkar vi regelbundet för att utveckla nya produkter som passar vår ”nordiska smak”.

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.