Världsunikt system!

Kalkfritt tätskiktssystem för badrum

Sopros kalkfria tätskiktssystem är det enda i sitt slag i hela världen och är därmed helt unikt. Genom åren har kalkutfällningar från fäst och fogmassor varit ett gissel i många badrum. Med dessa produkter slipper du den typen av problem och badrummet blir betydligt lättare att städa och hålla fräscht. Både för dig som proffskund eller för dig som konsumentkund skapar denna produkt såväl mervärde som hållbarhet över tid.

Kunskap

Vad är tätskikt?

Tätskiktet är det tätande materialet som används under kakel, klinker, granitkeramik eller mosaik i våtrum, pooler och i andra utrymmen där omgivande väggar och golv eller annan del av byggnad riskerar att skadas av fukt.

Vad består Sopros kalkfria tätskiktssystem av?
Sopros kalkfria tätskiktssystem för våtrum är som namnet låter, ett system där de ingående produkterna är kalkfria, vilket gör att inga kalkutfällningar från konstruktionen kan missfärga fogarna.

Det är ett dukbaserat tätskikt som används på såväl väggar som golv och är mycket smidigt att använda. Tätskiktsduken monteras med hjälp av en färdigblandad massa som rollas eller penslas på underlaget. I hörnor och golv/vägg vinklar används en tätskiktsremsa, samt färdigskurna inner och ytterhörn. Vid rörgenomföringar och runt golvbrunnar används speciellt anpassade manschetter för att säkerställa att konstruktionen sluter tätt.

Systemet heter AEB-System 815 och för att läsa mer utförligt vad tätskiktssystemet består av och hur det skall appliceras klickar du här.

Välkommen till vår värld av kakel

Grunden för vår verksamhet är import av kakel/klinker från ledande tillverkare världen över, med tonvikt på Europa. Vårt sortiment väljer vi med stor omsorg. Oavsett vilket uttryck man söker, trendigt, klassiskt eller helt egen stil, så är vår ambition att kunna tillgodose detta. Tillsammans med våra leverantörer samverkar vi regelbundet för att utveckla nya produkter som passar vår ”nordiska smak”.

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.