Norrvikens Trädgårdar

Butik Norrviken

I samband med att Norrvikens Trädgårdar byggde om sin entré föll det sig naturligt att bygga en ny butikslokal som kan vara öppen även när parken är stängd för säsongen. Butiken placerades på den södra sidan och lokalen som är 250 kvm är av växthuskaraktär.

Referenser

På golvet valde man att lägga La Roche Grey matt i formatet 80×80. En serie som ger en känsla av antik sten i modern tappning, vilket passar väl in i denna butik vars sortiment består av antikviteter i kombination med modern design.

För ett enhetligt uttryck använde man sig även av La Roche Grey på tillhörande uteplats, i 20 mm varianten placerad på hårt packad sandbädd.

Information

Projekt: Butik Norrviken, Norrvikens trädgårdar
Plats: Båstad
Typ: Butik / Utemiljö
Entreprenör: MMB i Båstad AB
Beställare: Backahill
Arkitekt: Linghoff Arkitektur
Färdigställt: Juli 2021
Plattsättning: Sandéns
Leverantör / Serie: Rex, La roche

Välkommen till vår värld av kakel

Grunden för vår verksamhet är import av kakel/klinker från ledande tillverkare världen över, med tonvikt på Europa. Vårt sortiment väljer vi med stor omsorg. Oavsett vilket uttryck man söker, trendigt, klassiskt eller helt egen stil, så är vår ambition att kunna tillgodose detta. Tillsammans med våra leverantörer samverkar vi regelbundet för att utveckla nya produkter som passar vår ”nordiska smak”.

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.