Big slabs

Booster Pro

Booster Pro i Mall of Scandinavia. Den Solnabaserade gallerian invigdes i november 2015 och erbjuder en unik kombination av internationella och exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning.

Referenser

Booster Pro, ett hälso- och skönhetsföretag, var ett trevligt projekt där man ville använda sig av vad vi kallar ”big slabs”. Detta växer hos våra leverantörer nere i Italien och det största vi kan hitta i dagsläget är 160×320 cm. Plattorna som användes till Booster Pro i Mall of Scandinavia är av storleken 100×300 cm samt 100×100 cm. För ett bra resultat är det extra viktigt att underlaget är rakt och slätt men också att man har heltäckande med fix bak på plattan.

Information

Projekt: Booster Pro
Plats: Mall of Scandinavia, Stockholm
Typ: Butik
Beställare: Nordic Project Stockholm
Färdigställt: 2015
Omfattning: 84kvm av 1000x3000x5,5 och 44kvm av 1000x1000x5,5

Välkommen till vår värld av kakel

Grunden för vår verksamhet är import av kakel/klinker från ledande tillverkare världen över, med tonvikt på Europa. Vårt sortiment väljer vi med stor omsorg. Oavsett vilket uttryck man söker, trendigt, klassiskt eller helt egen stil, så är vår ambition att kunna tillgodose detta. Tillsammans med våra leverantörer samverkar vi regelbundet för att utveckla nya produkter som passar vår ”nordiska smak”.

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.