Retrokänsla i inredning och intryck

Augusta Glassmejeri, Limhamn

Augusta Glass i Limhamn är inredd i retrostil med inslag av Art Deco. Tanken är att butiken skall vara en mötesplats där människor kan träffa vänner eller familj, för att ta en skön paus under en hektisk dag med god glass i handen i härlig atmosfär.

Referenser

Till golvet valde man att arbeta med plattor i oktagon-format i klassiska Art Deco kulörer, Nickel och Fluoro, med tozzett i något mörkare kulör, Carbonio. Alla från Ce.Si.’s serie Full Body som matchar inredningsstilen och som ger karaktär till golvet.

På väggen en vacker krämfärgad kakelplatta i formaten 7,5×15 & 7,5×30 – serie Masía. Den större plattan i stående rak sättning på den halvkaklade väggen i butiksdelen och 7,5×15 bakom disken, i vridet fiskbensmönster.

(Foto: Augusta Glass)

Information

Projekt: Augusta Glassmejeri
Plats: Limhamn
Typ: Butik
Beställare: Augusta Glassmejeri
Färdigställt: 2021
Leverantör / Serie: Cesi, Cesi full body

Välkommen till vår värld av kakel

Grunden för vår verksamhet är import av kakel/klinker från ledande tillverkare världen över, med tonvikt på Europa. Vårt sortiment väljer vi med stor omsorg. Oavsett vilket uttryck man söker, trendigt, klassiskt eller helt egen stil, så är vår ambition att kunna tillgodose detta. Tillsammans med våra leverantörer samverkar vi regelbundet för att utveckla nya produkter som passar vår ”nordiska smak”.

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.