Take away i Vallhall park

2020 Click & Collect

Sommaren 2020 öppnade Emma och Henrik Zetterberg en baguetteria i Mölle. Under 2021 utökade man med ett produktionsköks och en ’Click & Collect’ butik på Valhall park i Ängelholm.

Referenser

I butiksdelen använder man sig av samma koncept som moder-baguetterian i Mölle, vilket innebär samma vackra schackrutiga golv i de härliga pastellkulörerna Avorio & Acquamarina från den italienska leverantören MIPA. Väggarna matchar golvet med krispigt vita ytor i form av en fasad platta i formatet 7,5×15 från Ce.Si, som ger en bistrokänsla.

Ce.Si. som är ett brett granitkeramik-program av storlekar, färger och ytor ger dig möjlighet att skapa precis det rätta intrycket.

Bakom 2020-konceptet står arkitekt Chahrour Huhtilainen på A+D AB.

Information

Projekt: Butik
Plats: Valhall park, Ängelholm
Typ: Butik
Beställare: Emma & Henrik Zetterberg
Arkitekt: Chahrour Huhtilainen / A+D AB
Färdigställt: 2021
Plattsättning: Sandéns golv
Leverantör / Serie: Cesi, Cesi metro

Välkommen till vår värld av kakel

Grunden för vår verksamhet är import av kakel/klinker från ledande tillverkare världen över, med tonvikt på Europa. Vårt sortiment väljer vi med stor omsorg. Oavsett vilket uttryck man söker, trendigt, klassiskt eller helt egen stil, så är vår ambition att kunna tillgodose detta. Tillsammans med våra leverantörer samverkar vi regelbundet för att utveckla nya produkter som passar vår ”nordiska smak”.

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.