Beställningssortiment

Wanderlust

Bläddra i Wanderlustkatalogen för mer inspiration. För vidare information och hjälp med beställning, kontakta en av våra projektsäljare.

Produkter i Wanderlust

Wanderlust

Calacatta Copper WA01

Wanderlust

Libeccioa Antico WA02

Wanderlust

Onice Brown WA03

Wanderlust

Azul Puro WA04

Wanderlust

Labradorite WA05

Wanderlust

Dark Cosmo WA06

Wanderlust

Saint Laurent WA07

Wanderlust

Agata Blue WA08

Wanderlust

Agata Multicolor WA09

Wanderlust

Agata Black WA10

Wanderlust

Siberian Malachite WA11

Wanderlust

Galway Green WA12

Wanderlust

Four Seasons WA13

Svenska Kakel

Hållbarhet

Vi engagerar oss aktivt i hållbarhetsarbete genom ISO 9001 & 14001-certifiering och strävar efter klimatneutralitet till 2045. Vi stödjer biologisk mångfald genom att faddra bin och deltar i sociala projekt som främjar gemenskap och hälsa. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Hållbarhet

Arkitektservice

Arkitekt eller inredare?

För oss är inget projekt för litet eller för stort. Vi finns alltid tillgängliga för dig, oavsett om du har frågor om plattornas egenskaper, söker inspiration eller behöver tips och råd inför ditt projekt.

Kontakta oss

Välkommen till vår värld av kakel

Grunden för vår verksamhet är import av kakel/klinker från ledande tillverkare världen över, med tonvikt på Europa. Vårt sortiment väljer vi med stor omsorg. Oavsett vilket uttryck man söker, trendigt, klassiskt eller helt egen stil, så är vår ambition att kunna tillgodose detta. Tillsammans med våra leverantörer samverkar vi regelbundet för att utveckla nya produkter som passar vår ”nordiska smak”.

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.