Beställningssortiment

Paper41 Up

Bläddra i Paper41 katalogen för mer inspiration och för att se alla olika mönster. Serien Paper41 Up hittar du från sidan 32. För vidare information och hjälp med beställning, kontakta en av våra projektsäljare.

Produkter i Paper41 Up

Paper41 Up

Carla 50x100 (2 mönster)

Paper41 Up

Diana 50x100 (2 mönster)

Paper41 Up

Katia 50x100 (2 mönster)

Paper41 Up

Gae 50x100 (1 mönster)

Svenska Kakel

Hållbarhet

Vi engagerar oss aktivt i hållbarhetsarbete genom ISO 9001 & 14001-certifiering och strävar efter klimatneutralitet till 2045. Vi stödjer biologisk mångfald genom att faddra bin och deltar i sociala projekt som främjar gemenskap och hälsa. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Hållbarhet

Arkitektservice

Arkitekt eller inredare?

För oss är inget projekt för litet eller för stort. Vi finns alltid tillgängliga för dig, oavsett om du har frågor om plattornas egenskaper, söker inspiration eller behöver tips och råd inför ditt projekt.

Kontakta oss

Välkommen till vår värld av kakel

Grunden för vår verksamhet är import av kakel/klinker från ledande tillverkare världen över, med tonvikt på Europa. Vårt sortiment väljer vi med stor omsorg. Oavsett vilket uttryck man söker, trendigt, klassiskt eller helt egen stil, så är vår ambition att kunna tillgodose detta. Tillsammans med våra leverantörer samverkar vi regelbundet för att utveckla nya produkter som passar vår ”nordiska smak”.

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.