Beställningssortiment

MIPA

MIPAs plattor tillverkas av marmorkross och bindemedel som pressas ihop under vakuum till block. Därefter bearbetas stenen på samma sätt som natursten och man kan tillverka golv, trappor och fönsterbänkar. Egenskaperna är ungefär de samma som för marmor men utseendet skiljer sig något. Materialet kan användas till både golv och väggar, inomhus och utomhus. Finns Polerade, matt eller borstade effekter.

Läs mer om dessa unika plattor på MIPAs hemsida. För vidare information och hjälp med beställning, kontakta en av våra projektsäljare.

Svenska Kakel

Hållbarhet

Vi engagerar oss aktivt i hållbarhetsarbete genom ISO 9001 & 14001-certifiering och strävar efter klimatneutralitet till 2045. Vi stödjer biologisk mångfald genom att faddra bin och deltar i sociala projekt som främjar gemenskap och hälsa. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Hållbarhet

Arkitektservice

Arkitekt eller inredare?

För oss är inget projekt för litet eller för stort. Vi finns alltid tillgängliga för dig, oavsett om du har frågor om plattornas egenskaper, söker inspiration eller behöver tips och råd inför ditt projekt.

Kontakta oss

Välkommen till vår värld av kakel

Grunden för vår verksamhet är import av kakel/klinker från ledande tillverkare världen över, med tonvikt på Europa. Vårt sortiment väljer vi med stor omsorg. Oavsett vilket uttryck man söker, trendigt, klassiskt eller helt egen stil, så är vår ambition att kunna tillgodose detta. Tillsammans med våra leverantörer samverkar vi regelbundet för att utveckla nya produkter som passar vår ”nordiska smak”.

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.