Beställningssortiment

Araldica

Läs mer om serien Araldica på leverantörens hemsida. För vidare information och hjälp med beställning, kontakta en av våra projektsäljare.

Produkter i Araldica

Araldica

Base Azzuro

Araldica

Blasone Azzurro

Araldica

Triangoli Azzurro

Araldica

Base Blu

Araldica

Blasone Blu

Araldica

Triangoli Blu

Araldica

Base Corallo

Araldica

Blasone Corallo

Araldica

Triangoli Corallo

Araldica

Base Grigio

Araldica

Blasone Grigio

Araldica

Triangoli Grigio

Araldica

Cemento

Svenska Kakel

Hållbarhet

Vi engagerar oss aktivt i hållbarhetsarbete genom ISO 9001 & 14001-certifiering och strävar efter klimatneutralitet till 2045. Vi stödjer biologisk mångfald genom att faddra bin och deltar i sociala projekt som främjar gemenskap och hälsa. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Hållbarhet

Arkitektservice

Arkitekt eller inredare?

För oss är inget projekt för litet eller för stort. Vi finns alltid tillgängliga för dig, oavsett om du har frågor om plattornas egenskaper, söker inspiration eller behöver tips och råd inför ditt projekt.

Kontakta oss

Välkommen till vår värld av kakel

Grunden för vår verksamhet är import av kakel/klinker från ledande tillverkare världen över, med tonvikt på Europa. Vårt sortiment väljer vi med stor omsorg. Oavsett vilket uttryck man söker, trendigt, klassiskt eller helt egen stil, så är vår ambition att kunna tillgodose detta. Tillsammans med våra leverantörer samverkar vi regelbundet för att utveckla nya produkter som passar vår ”nordiska smak”.

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.