Inspireras av vitt kakel

Vacker vit bas med vitt kakel och klinker

Vitt kakel är en klassiker i privata hem såväl som offentliga miljöer och tycks aldrig gå ur tiden. Det är inte så konstigt eftersom det passar både skandinavisk arkitektur och inredning perfekt tack vare det ljusa intrycket som det ger. Vi erbjuder vita plattor i en mängd olika format med olika ytor och finish. Oavsett form, geometriska eller tredimensionella ytor, om du vill ha klassiskt vitt kakel i 15×15 eller letar efter riktigt stora vita kakelplattor har vi kakel och klinker för dig!

Artikel

Tidlös skönhet med vitt kakel & klinker

Vitt ger rummet ett stilrent men även luftigt och ljust intryck. Låt vita väggar fungera som en blank kanvas och jobba in utmärkande accessoarer i olika färger. Det är dessutom mycket lättare att byta ut accessoarer som handdukar än att kakla om väggen. Vitt kakel och klinker känns framför allt fräscht och rent vilket passar utmärkt i både badrum och kök.

Vitt kakel är enkelt att kombinera för att skapa spännande inredningar. Både med andra keramiska plattor och annat material som trä eller sten. En klassisk kombination i badrummet som aldrig slår fel är vitt kakel på väggarna och grått klinker, gärna inspirerat av natursten, på golvet. Med vitt kakel är du säker på att du skapar en tidlös känsla som håller år efter år och som är lätt att anpassa till olika trender.

Skapa spännande ytor med vita plattor från Biscuit – en serie designad för att skapa utrymmen som får liv med hjälp av ljus och skuggor.

Vitt kakel behöver inte vara sterilt och tråkigt

Vitt kakel behöver inte bara vara ett enkelt komplement till en annan mer färgstark platta. Genom att sätta plattorna på olika sätt kan du skapa intressanta rum. Eller välj en platta med häftig textur som skapar mer levande rum. Du kan även sätta ihop intressanta kakelsättningar eller arbeta med en svart fog till vitt kakel för mer intressant look. Testa halvförband med en kontrasterande fog eller varför inte sätta rektangulära plattor i ett fiskbensmönster?

Inspireras av vitt kakel & klinker till ditt projekt

Vi har ett brett utbud av både klassiska och unika serier i vitt för att du ska kunna göra verklighet av din idé. Upptäck allt från enkla enfärgade plattor i serierna Evolution och Ce.Si. Matt till vita plattor i spännande format som den triangelformade plattan 3lati. Missa inte heller den vita plattan i serien Artisan som ger ett rustikt utseende men fortfarande med det rena uttrycket av vitt kakel.

Är du mer nyfiken på möjligheterna med vita plattor eller vill du ha mer inspiration? Kontakta oss eller kom in till någon av våra butiker så berättar vi mer!

Serien Evolution är en av våra mest klassiska serier med vitt kakel som går att få både blank och matt.

De enkla rektangulära plattorna i Evolution gör att de passar bra på väggar i vilken miljö som helst.

Skapa ett helt rum i vit keramik med DTILE. Unika plattor som täcker alla ytor, även hörn, för ett obrutet nät av keramik.

DTILE kan användas nästan överallt – på golv eller väggar, inne eller ute, i privata hem eller offentliga byggnader.

Serien Bejmat är inspirerat av marockanskt Zellige klinker och har en vacker oregelbunden textur.

Bejmat ger en genuin känsla av hantverk, här i vitt med läckra inslag av intensivt gult på både väggar och fog.

Fransk elegans med Ce.Si Metro – en serie med färgprogram för oändliga möjligheter.

Serien Tube ger en härlig bistrokänsla med klassiskt vitt kakel med fasad kant i matt eller blank yta.

Biscuit innehåller flera olika geometriska ytor som är gjorda för att kombineras.

Vita mjuka former med spännande yttryck i serien Biscuit skapar levande rum.

Med Chevron från WOW kan du ge vita ytor ett helt nytt uttryck med unika former.

Skapa tredimensionella ytor som leker med ljus med serien Essential från WOW.

Matelier från spanska Equipe skapar ljusa rogivande ytor med vit matt yta.

Spännande former från Sfumature skapar intressanta rum.

Artisan har ett rustikt utseende som vackert fångar upp ljus för att skapa levande ytor.

Spännande fond med blanka kakelplattor i fiskbensmönster från Genesi13.

Vitt kakel i halvförband från Ce.Si Matt.

Små vita plattor med ett vackert skimmer i serien Ce.Si Lucidi.

Välkommen till vår värld av kakel

Grunden för vår verksamhet är import av kakel/klinker från ledande tillverkare världen över, med tonvikt på Europa. Vårt sortiment väljer vi med stor omsorg. Oavsett vilket uttryck man söker, trendigt, klassiskt eller helt egen stil, så är vår ambition att kunna tillgodose detta. Tillsammans med våra leverantörer samverkar vi regelbundet för att utveckla nya produkter som passar vår ”nordiska smak”.

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.