Designsortiment

Lyxiga designserier för unika uttryck

Inspireras av vårt designsortiment bestående av våra mest unika plattor från leverantörer som Mirage, 41zero42, Ragno och WOW. Upptäck serier utöver det vanliga – skapa något eget och ta ut din personliga stil eller ge projektet ett trendigt och progressivt uttryck.

Artikel

Innovativa & livfulla mönster

Lyxiga mönster är den idealiska lösningen för att ge personlighet till både golv och väggar. Arbitare från Ragno består av noggrant utvalda mönster inspirerade av granulerade marmorplattor från tidigt 1900-tal, omtolkade i ett modernt uttryck. De mångsidiga plattorna matchas enkelt med olika material som trä, sten eller betong, för att skapa sofistikerade designuttryck. En liknande stil finner vi i MIPAs sortiment där en bredd av grafiska mönster kombineras med ett spännande hantverk.

Letar du efter annat är klassiska mönster? Då erbjuder 41zero42 kollektionerna Paper41 Lux & Pro, nytänkande tolkningar av moderna väggmålningar i hållbar granitkeramik med en tapetliknande känsla. Helt unika i sina uttryck med flera fotorealistiska och otroligt detaljerade motiv med mönsterpassningar för att kunna täcka in stora ytor.

Incanto från Ragno ger en exklusiv känsla till alla projekt med tolkningar att den finaste marmorn.

Exklusiv & nytänkande känsla av naturen

Ge projektet ett organiskt uttryck med serier som tolkar naturmaterial. Serien Incanto från Ragno förkroppsligar alla positiva förnimmelser som natursten kan förmedla i sin tolkning av den finaste marmorn. Ett originellt uttryck i en funktionellt utförande, kapabel att tolka vitt kontrasterande stilar. Wanderlust från Mirage är en serie där estetik och teknik når nya höjder. Serien karaktäriseras av komplexa färger och dekorativa mönster av naturlig marmor och ädelstenen agat. Vallelunga & Co. tar marmorlooken ett steg längre med serien Luce genom att erbjuda unika plattor och sättningar som kombinerar klassisk marmor med inslag av bland annat guld och svart i högglans.

Bortom marmor erbjuder serien Norr en ikonisk textur inspirerad av naturstenen Ceppo di Gré, vars attraktivt oregelbundna mönster ger en modern och kreativ stil. Sensi från Casa Dolce Casa Casamood förenar naturens harmoni med innovation. En kollektion som överraskar med attraktiva neutrala nyanser och påminner om mjukheten i sand. Missa inte heller Sensi Pigmenti, en dekorativ serie i färger inspirerade av naturen som kompletterar Sensi.

Taktil lyx med unika ytstrukturer

Skapa nya uttryck med plattor spännande ytstrukturer som skapar ett ljusspel av skuggor för en tredimensionell och levande känsla. Serien Gleeze från Ragno blickar tillbaka på en keramisk tradition där markerade nyanser, ofullkomlighet och defekter bidrar till ett exklusivt utseende. De glansiga konkava och konvexa ytorna i kombination med tredimensionella strukturer växlar om varandra på väggen och väcker den till liv. Från WOW kommer serien Stripes som ger en modernare känsla genom att kombinera levande ytor med trendig färg för grafiska uttryck. Bredden i de olika plattorna ger möjlighet för en perfekt övergång från tredimensionella plattor till helt släta ytor för ett uttryck som påminner om mjuka vågor.

Upptäck hela vårt sortiment

Serierna i designsortimentet är inte en lagervara vilket innebär att de beställs direkt från fabriken med en leveranstid på ca 3 veckor. Missa inte att kolla in vårt standardsortiment som består av ett brett utbud av keramik som vi lagerhåller. Sortimentet består av kakel, klinker och granitkeramik i mängd olika uttryck som ger en oslagbar möjlighet att kombinera och skapa något helt eget.

Är du på jakt efter något helt unikt eller är du mer nyfiken på möjligheterna med kakel och klinker? Hör av dig till oss eller kom förbi någon av våra butiker så hjälper vi dig göra verklighet av din vision.

Återskapa en klassiskt marockansk och livfull stil med en blandning av de många mönstren i Arbitare.

Paper41 Lux & Pro ger dig väggar med unika mönster och motiv som möjliggör för otroligt spännande miljöer.

Skapa något helt unikt med Wanderlust tolkning av ädelstenen blå agat som ger ett enastående uttryck som tar för sig.

Total lyx med en kombination av guld och marmor, vackert sammanflätat i ett modernt mönster från Luce.

Inslaget av tredimensionella plattor ger serien Gleeze en levande känsla som präglas av en åtråvärd imperfektion.

Stripes tredimensionella plattor kommer i flera trendiga kulörer som ger ett modernt uttryck.

Motiven i Paper41 Lux & Pro kompletteras av en felfri mönsterpassning som gör det möjligt att klä in stora ytor.

Norr har en naturlig textur lika självklar som inbjudande för ytor med en levande tredimensionell känsla.

Wanderlusts nya tolkningar av marmor i komplexa färger ger möjlighet för helt nya stiluttryck.

Uttrycket i Luce ger en livfull känsla till klassiska marmor vars olika plattsättningar enkelt kan kombineras.

Den smakfulla tolkningen av Ceppo di Gré från serien Norr för in naturens element i det moderna hemmet.

Serien Sensi fångar en naturlig harmoni i sin tolkning av mjukaste sand.

Den livfulla tolkningen av grön marmor från Cosmopolitan ger ett uttryck som tar plats på ett självklart sätt.

De oregelbundna ytorna i kombination med klassiska nyanser i Gleeze ger ytor som speglar ett traditionellt hantverk.

Serien Incanto, här i en tolkning av röd marmor, ger en unik känsla av antik lyx och värme till alla projekt.

Kombinationerna av ytstrukturer i Stripes skapar en vacker och mjuk övergång från tredimensionella till helt släta ytor.

Serien Arbitare vackra mönster med ett granulerat utseende ger en extra dimension och ett sofistikerat uttryck till alla ytor.

Sensi kommer i flera neutrala nyanser som ger en mjuk och behaglig känsla till alla projekt.

En smakfull och intressant tolkning av terrazzo från MIPA, tillverkad på ett klassiskt sätt av marmorkross.

Spannet av grafiska mönster som MIPAs sortiment erbjuder ger utrymme för full kreativitet och personliga uttryck.

Cosmopolitan möjliggör även för en perfekt mönsterpassning så att riktigt stora ytor kan kläs in i lyxig marmor.

Skapa ett sofistikerat men klassiskt uttryck med den vackra tolkning av grön marmor från Incanto.

Välkommen till vår värld av kakel

Grunden för vår verksamhet är import av kakel/klinker från ledande tillverkare världen över, med tonvikt på Europa. Vårt sortiment väljer vi med stor omsorg. Oavsett vilket uttryck man söker, trendigt, klassiskt eller helt egen stil, så är vår ambition att kunna tillgodose detta. Tillsammans med våra leverantörer samverkar vi regelbundet för att utveckla nya produkter som passar vår ”nordiska smak”.

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.