Rum för mönster

Förändra med mönster

Serien Cement är mönsterrik i behagliga mjuka toner för att skapa rum med varm personlighet. Med flera olika teman kan Cement sättas i stora sammanhängande mönster eller slumpmässigt varierade. Alla plattor i serien är 18,5 x 18,5 cm för att enkelt kunna kombineras. Med sin kombination av modern cementkänsla och lättskötta tålighet är Cement ett utmärkt val för både golv och vägg.

Rum för

Upptäck vårt sortiment

I vårt sortiment hittar du har andra mönsterrika serier som ger dig den rätta känslan och atmosfären för just ditt projekt. Variationen av mönster och färg möjliggör dekorativa lösningar med stor visuell effekt och inbjuder till oändliga läggningskombinationer. Mönster är den idealiska lösningen för att personifiera golv och väggar inomhus och utomhus.

Serien Cement i mönstret Tradition Grey.

Serien Cement i mönstret Pattern Grey.

Serien Blanc et bleu i mönstret Antique decor.

Serien Blanc et bleu i mönstret Antique decor.

Serien Boreal i mönstret Dots Lunar.

Serien Boreal i mönstret Dots Lunar.

Välkommen till vår värld av kakel

Grunden för vår verksamhet är import av kakel/klinker från ledande tillverkare världen över, med tonvikt på Europa. Vårt sortiment väljer vi med stor omsorg. Oavsett vilket uttryck man söker, trendigt, klassiskt eller helt egen stil, så är vår ambition att kunna tillgodose detta. Tillsammans med våra leverantörer samverkar vi regelbundet för att utveckla nya produkter som passar vår ”nordiska smak”.

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.