Hitta din favorit

Inspiration

Arkitekten tipsar

Trendsäkert eller Klassiskt

Oavsett om du bygger ett nytt hus eller renoverar ska du hitta och välja kakel och klinker som passar just ditt hem. För att hjälpa dig på vägen har vi pratat med arkitekt Susanna Linander om vad du ska tänka på när det är dags att välja.
Läs mer

Stor kunskap och rutin

Vi har jobbat med projekt i över 30 år

Vi har jobbat med projekt i över 30 år och anser oss vara mycket rutinerade på detta område. Våra säljare är välutbildade och har lång erfarenhet från branschen.
Läs mer

Spännande mosaik

Variera färg, ytor och material

Vårt samarbete med Italienska mosaikleverantören STON har resulterat i ett sortiment med spännande färgsättningar, varierande ytor och material.
Läs mer

Hexagon

Trend: Hexagon

Bryt formen och ge golvet extra liv. Enfärgad mosaik eller mönstrat golv? Oavsett vilken som är din favorit hittar du alltid det senaste i din Svenska Kakel butik.
Läs mer

Indisk skifferreplika

Skapa det unika

Mystique är en autentisk replika av indisk skiffer, vars styrka ligger i dess representation av ytor och mönster som skiljer sig så mycket åt att resultatet alltid blir unikt.
Läs mer

Dekorativ natursten

Låt väggen leva

Artesia är en dekorativ natursten. Ge väggen mer liv med skimmer och spännande skuggor genom att kombinera plattor av olika bredder, tjocklekar och längder.
Läs mer

Cento per cento

Retro på ett modernt sätt

Cento per cento är en enkel, sofistikerad och moderiktig kakelkollektion som ger dig möjlighet att skapa en unik vägg. Blanda färg, mönster, dekor och yta.
Läs mer

EVO 2/e system

Utformar du uteplats? Titta hit!

EVO 2/e är ett komplett system för utomhusmiljöer med 20 mm tjocka granitkeramikplattor. Perfekt för t.ex. terrasser, balkonger, pooler och trädgårdar.
Läs mer

Nytt golv?

Golvinspiration

Det finns många sätt att skapa ett unikt och personligt golv. Med olika storlekar kan du bilda ett helt eget mönster och fogens färg har stor påverkan på golvets känsla.
Läs mer

Färgexplosion

Våga färg!

Shades är en kakelserie i explosioner av färger! Inspirerad av ett soldränkt, kristallklart Medelhav bjuder den på färger som bl.a. gult, orange, rött, och olika nyanser av blått.
Läs mer