Hitta din favorit

Inspiration

Rum för granit

Kombination av skönhet och hög funktionalitet

Serien Venezia är en tolkning av det klassiska terazzogolvet som har sitt ursprung i antikens Grekland och Italien.
Läs mer

Rum för symfoni

Mångfald och kaos som samverkar i perfekt balans

Idéen med Jumble tar form från lusten att bryta mönstren. Mångfald och kaos som samverkar i perfekt balans.
Läs mer

Rum för avkoppling

Klinker med förädlad träkänsla

Serien Koru är skapad med det ljusa vackra träet från fruktträd som inspiration och ger varma lugna rum med en stark känsla av naturen närvarande.
Läs mer

Rum för intryck

Ett brett färgprogram i granitkeramik

CE.SI. gör verklighet av din unika vision och kraven du har för att uppnå den. Ett brett färgprogram i granitkeramik där du kan matcha färg, ytor och format.
Läs mer

Rum för mosaik

Brett urval av mosaik

STON är ett brett sortiment av mosaik i olika färger, med olika ytor och tillverkad av olika material.
Läs mer

Rum för naturen

Oregelbunden textur

Serien Norr för in den nordiska naturens element i det moderna hemmet. Det naturliga uttrycket skapas av granitkeramikens oregelbundna textur.
Läs mer

Rum för skapande

Tolkningar av marmor ger tidlös elegans

Serien I Bianchi är tidlöst elegant med marmorns lugna, rena uttryck. Du skapar ljusa ytor som tar precis tillräckligt mycket plats utan att ta över rummet.
Läs mer

Rum för rörelse

Detaljer för in liv

Serien Maku hämtar inspiration från naturens större stenar och den naturliga rörelsen kring dem. I granitkeramikens dova lugna färger smyger mönsterna och detaljerna igenom och för in liv i rummet.
Läs mer

Rum för enkelhet

Avskalad inspiration av cement, trä och tegel

Hmade är ett inredningskoncept för karaktärsrik harmoni genom husets alla rum. Med inspiration från en mix av råare material som cement, trä och tegel.
Läs mer

Rum för stillhet

Harmoniskt tidlöst uttryck

Serien Na.me är ett möte mellan historia och nutid. Inspirerad av stenar från historisk arkitektur och deras unika naturliga mönster.
Läs mer

Rum för ljus

Kakel med levande uttryck

Serien Lumina skapar inbjudande ljusa intryck genom eleganta tredimensionella effekter. Ett kakel i olika strukturer ger den vita väggen ett levande uttryck med lätta neutrala skuggor från rummets ljuskällor.
Läs mer

Rum för mönster

Förändra med mönster

Serien Cement är mönsterrik i behagliga mjuka toner för att skapa rum med varm personlighet. Med flera olika teman kan denna granitkeramik sättas i stora sammanhängande mönster eller slumpmässigt varierade.
Läs mer

Arkitekten tipsar

Trendsäkert eller Klassiskt

Oavsett om du bygger ett nytt hus eller renoverar ska du hitta och välja kakel och klinker som passar just ditt hem. För att hjälpa dig på vägen har vi pratat med arkitekt Susanna Linander om vad du ska tänka på när det är dags att välja.
Läs mer

Stor kunskap och rutin

Vi har jobbat med projekt i över 30 år

Vi har jobbat med projekt i över 30 år och anser oss vara mycket rutinerade på detta område. Våra säljare är välutbildade och har lång erfarenhet från branschen.
Läs mer

Spännande mosaik

Variera färg, ytor och material

Vårt samarbete med Italienska mosaikleverantören STON har resulterat i ett sortiment med spännande färgsättningar, varierande ytor och material.
Läs mer

Hexagon

Trend: Hexagon

Bryt formen och ge golvet extra liv. Enfärgad mosaik eller mönstrat golv? Oavsett vilken som är din favorit hittar du alltid det senaste i din Svenska Kakel butik.
Läs mer

Indisk skifferreplika

Skapa det unika

Mystique är en autentisk replika av indisk skiffer, vars styrka ligger i dess representation av ytor och mönster som skiljer sig så mycket åt att resultatet alltid blir unikt.
Läs mer

Dekorativ natursten

Låt väggen leva

Artesia är en dekorativ natursten. Ge väggen mer liv med skimmer och spännande skuggor genom att kombinera plattor av olika bredder, tjocklekar och längder.
Läs mer

Cento per cento

Retro på ett modernt sätt

Cento per cento är en enkel, sofistikerad och moderiktig kakelkollektion som ger dig möjlighet att skapa en unik vägg. Blanda färg, mönster, dekor och yta.
Läs mer

EVO 2/e system

Utformar du uteplats? Titta hit!

EVO 2/e är ett komplett system för utomhusmiljöer med 20 mm tjocka granitkeramikplattor. Perfekt för t.ex. terrasser, balkonger, pooler och trädgårdar.
Läs mer